29 грудня в окупованій Євпаторії було заплановано шоу фейкових «виборів голови адміністрації» незаконною «міською радою».

Абсолютно всі ставилися до цієї злочинної «процедури» як до «суто формальності», оскільки і пропаганда агресора, і злочинний сімферопольський «уряд» явно давали зрозуміти, що внаслідок недовгої вистави злочинним «головою міської адміністрації» стане нинішній «виконувач обов’язків» Олександр Лоскутов.

Це було очевидно і з підібраних окупантами для «дотримання формальностей» повністю фіктивних «конкурентів» Лоскутову за «конкурсом» – Ольги Сопко, так званої «голови правління Євпаторійського союзу підприємців», раніше «начальника відділу» підконтрольної тій же «адміністрації» газети «Євпаторійська здравниця», а також Олени Демидової, так званого «директора дитячого садка № 17», колишньої «директора школи» у селищі Заозерне.

При цьому окупантами був заздалегідь, для «спрощення ситуації», «знятий із конкурсу» третій кандидат, Вадим Порошин, незаконний «керівник апарату адміністрації». Але 29 грудня вранці особисто злочинний «голова Криму» Аксьонов заявив, що Лоскутов не «подасться на конкурс», але при цьому «продовжить працювати в нашій команді».

Поки що точно незрозуміло, чи пов’язаний цей раптовий «реверс» з оприлюдненим учора підконтрольним російській військовій розвідці «суспільником» та кримськотатарським колаборантом Ейвазом Умеровим «вбивчим компроматом».

Згідно з ним Сергій Аксьонов не пізніше 2021 року намагався «перемістити» з околиць Євпаторії військову частину «протиповітряної оборони» агресора, роблячи це для «цінних земель» на користь забудовника, колишнього міністра оборони України при Януковича Павла Лебедєва, з ким досить щільно міг бути пов’язаний Лоскутов.

Якщо це так, то очевидно, що військові агресора вирішили «показати зуби» у боротьбі з іншими карателями окупантів у боротьбі за корупційні та ласі «крісла» фейкових «чиновників» для власних маріонеток.

Схожі записи