Пропаганда окупантів досить “скромно” “звітувала” про проведену в Ялті фейкову “VIII наукову конференцію” “Нюрнберзький процес: історія і сучасність”, і основною причиною тут варто вважати не деякі “неясні здогади про деякі аналогії” від кримських нацистів, а просто тому що цього разу на це шоу зібрати не вдалося нікого, навіть “російських колег”. “Віддуватися” за карго-культ, що полюбився агресору, стали беззмінні кримські нацисти Юхим Фікс і Володимир Константинов, причому обидва зводили риторику до масових вбивств.

І якщо у Фікса нібито “право на правду” від російського імперіалізму “обумовлено” кількістю мільйонів його раніше вбитих “підданих”, то аферист від “Консоль” вирішив не “зупинятися на досягнутому” і заявив вкотре про “злочинність” німецького народу, а також про те, що “абсолютно всі європейські країни, за винятком, мабуть, Сербії та Греції, – учасники або співучасники злочинів нацистів”. У принципі заклики Константинова до знищення європейських народів та європейської цивілізації загалом не є новими.

Крім очевидної необхідності їх процесуальної оцінки як підбурювання до агресії та геноциду, варто припустити, що така незмінна мова ненависті, що виділяє старого “баклана кримської весни” з плеяди “говорящих голів” агресора “осідлан” Костянтиновим не просто так: очевидно, що й заклики до геноциду й різні фейкові “процеси” під його “омофором” це не просто прагнення “сподобатися Кремлю”, але й комбінація по “перельоту в Москву” для чого Костянтинов через деякі причини останні півроку посилено готує “інформаційний плацдарм”.

Схожі записи