За умов очевидно жалюгідної логістики окупованого півострова пропаганда загарбників постійно намагається розвинути тему якихось «успіхів», і якщо не розуміти справжні причини такого «інформаційного шторму» його зміст виглядає досить дивно.

Наприклад, уже більше тижня «медіа-ресурси» окупантів повідомляють про нібито «запущені автобуси» із Сімферополя та Ялти до Генічеська та Скадовська, при тому, що на більшій частині окупованих росією районів Херсонщини відбувається повний транспортний колапс.

Насправді дані «рейси» виявилися автобусами незаконного «унітарного підприємства» «Кримтролейбус» та, як повідомляють місцеві жителі, ходять «на материк» напівпорожніми.

При цьому насправді «ніша перевезень» з окупованого материка через Крим та росію в треті країни, переважно у Латвію та Грузію, міцно зайнята групою зовсім інших «приватних перевізників» – оскільки це єдиний напрямок, де є постійний попит.

У цій ситуації пропаганда окупантів вирішила «не відставати» і пообіцяла «запустити рейс» з Ялти до окупованого росії грузинського Цхінвалі. Характерно, що саме такі обіцянки, як й анонси «рейсу до Мінську» агрессор робить періодично вже декілька років та геть не соромиться постійного «невиконання власних мрій».

Таким чином, «автобусна пропаганда» є ознакою безвиході «інформаційної політики» агресора, який намагається сховати нинішнє становище окупованого півострова як прифронтового гетто.

Похожие записи