Вранці 27 вересня підконтрольні агресору паблики повідомили про нібито “самовбивство” колаборанта Олександра Хоменка, буквально днями “заявленого” окупантами за “підсумками виборів” “головою адміністрації” села Молочне (Конрат), розташованого біля моря на захід від Євпаторії. Заявляється, що “він пробув на посаді менше тижня” і що його тіло нібито “знайшли в будинку дружини” і “перед цим він відвів дочку в дитячий садок, прийняв повноваження на роботі, після його чекали на концерті”.
У цій історії рано говорити про реальні обставини смерті Хоменка, “надто зручної” для багатьох.
Нагадаємо, що у Молочному розквартовано відносно великий гарнізон окупантів; також село підпадає під орбіту описаної раніше нами афери “Золоті піски”, ініційованої гауляйтером Сергієм Аксьоновим перед Кремлем, з цього приводу ми писали про нещодавно ініційовану московськими недругами “главі Криму” “чорну мітку” з сусіднього села Уютне (Отар Мойнак) від “сестер Поклонських”.
Та й без цих чинників у “ласому” своїми приморськими землями Молочному для очевидної маріонетки третіх осіб Хоменка існувало багато “темних вулиць”.
Додамо, що сам Хоменко минулого року використовувався як “технічний кандидат” на “довиборах до держради” від кремлівської ерзац-опозиції “Нові люди”, а кілька місяців тому він побув “зіц-головою” “євпаторійської туристичної фірми”, що ліквідується, “Подорож у Крим” від Вікторії Лукомської, раніше сумнозвісної своїми аферами в “Каламіт-Тур”.
На момент “обрання” “самовисуванець” Хоменко вважався “агентом з організації туризму” в євпаторійському “Сезон Подорожей” Юлії Соболєвої і жив у Вітіно, окремо від сім’ї, його згадана дружина, Антоніна Хоменко, була “висунута на виборах до сільської ради” того ж Молочного, від тих же “Нових людей”.

Схожі записи