Ми неодноразово описували гризню севастопольських кланів навколо “упорядкованої набережної” на мисі Кришталевий, яка, попре “омофор” злочинного “губернатора” Розвожаєва, залишається “ласим шматком” його конкурентів.
Нагадаємо, що цю аферу розпочав двадцять років тому Павло Улибишев, для чого його фірмі «Культурний центр „Мис Кришталевий”». міська рада передала дві земельні ділянки.
Далі Улибишев залучив інвесторів у вигляді українських мережевих рестораторів Дмитра Галбмільйона та Андрія Задорожного, а також місцевого ділка Едуарда Юркевича.
Втім, далі учасники афери вирішили, що “болівар не знесе двох” і змусили Улибишева передати 2009 року свою частку магнату і на той момент народному депутату Павлу Лебедєву.
Після початку окупації “нова влада” періодично імітує “судові процеси за землю”, які прогнозовано закінчуються нічим, при цьому нібито Лебедєв та власники “Козирної карти” залишили проект, тепер підконтрольний повністю Едуарду Юркевичу.
Як пишуть колаборанти, “при ньому на набережній були побудовані басейн, «шалман», торговий павільйон у вигляді довгої баржі і вже стала легендарною пластикова карусель з Китаю”, причому “господар Кришталевого” при Михайлі Развожаєві, який й раніше не бідував, взагалі стрімко “веде справи на виправлення”.
Коментуючи нинішні “шахрайські схеми звернення управлінців до суду з наміром програти його, щоб узаконити незаконно збудоване на громадській території з порушенням дозволеного використання землі”, севастопольці пишуть, що “Юркевич своїми будівлями порадував кількох голів та прокурорів міста, у Лондоні крутяться гроші не лише за капітальні очисні “Південні”, натякаючи на тамтешнього “сидільця” та колишнього “губернатора” Дмитра Овсяннікова.
При цьому із сарказмом зазначається, що в контексті цих афер севастопольці “забули Павла Лебедєва, Ольгу Ковітіді та Куніцина. Може, хтось пам’ятає і Вадима Новинського?”
Ну а поки Юркевич розширює свою “приморську імперію”, для менш впливових “господарів набережних” окупанти в Севастополі заявили про “подані позови про знесення кількох десятків об’єктів нерухомості, що мають ознаки самовільних, незаконних або багатоквартирних будівель”.
Це досить різноманітні “незаконні об’єкти”, іноді просто в декілька добудованих у старому будинку квартир, і якщо винагороди від їхніх “власників” найближчим часом не надійде “найлютішим друзям”, Євгену Горлову та Михайлу Рaзвожаєву, то їх обіцяють зрівняти із землею, не чекаючи і “рішення суду”; адже, на відміну від “господаря Кришталевого”, “це зовсім інше”.

Схожі записи