19 лютого злочинний “спікер” Володимир Константинов заявив про те, що фейкова “держрада” окупантів “ініціювала запит до конституційного суду росії про відповідність Конституції росії Закону СРСР від 26 квітня 1954 року “Про передачу Кримської області зі складу РРФСР до складу Української РСР”. Дане шоу Костянтиновим анонсувалося досить давно і це викликало вкрай неоднозначну реакцію в Кремлі, яка розуміє, в якій насправді “скриньку Пандори” лізе сумнозвісний аферист-забудовник.

Втім, очевидно, що московські покровителі Константинова, які пропонують йому “теплу столичну посаду” після “перевиборів путіна”, у цьому випадку взяли гору, а питання піару – пріоритет над будь-якою “раціональністю”. Зазначимо, що і сам “спікер” у нинішньому анонсі стверджує про те, що “рішення конституційного суду” “нічого не змінить” і матиме суто пропагандистський характер; очевидно, що і тягнути ним не будуть, заявивши його напередодні “старту виборів”.

Те що сам конституційний суд росії як мінімум у принципі не має повноважень оцінювати радянським законом, та й може тлумачити про “конституційність” тільки у форматі конституції росії 1993 року, звичайно в цій ситуації вже нікого не цікавить.

Схожі записи