В останні дні пропаганда агресора змушена була реагувати на заяви Костянтина Затуліна, старого злочинного ідеолога «російського світу», російського імперіалізму, нео-колоніалізму та агресії. Справа в тому, що Затулін публічно заявив, що злочинні завдання російської агресії щодо знищення української держави та українського народу недосяжні.

Нагадаємо, що Затулін був злочинною зброєю Кремля у поширенні «кримської повістки» останні тридцять років, а ще кілька днів тому кримські колаборанти заявляли про його майбутню «допомогу» щодо фейкового «скасування» рішень 1954 року про включення Кримської області до складу України. Тепер усілякі «інсайдери» агресора говорять чи не про «кримінальну справу» проти Затуліна як «цапа-відбувайла» в рамках подальшого «закручування гайок» режимом Кремля.

Звичайно, від московських карателів можна чекати чого завгодно, але швидше за все заяви Затуліна висловлені їм не ініціативно, а його нинішній демонстративний незаконний візит до окупованого Криму також не випадковий.

На півострові Затулін серед іншого сказав що «ворожа Україна, …збережеться», і злочинно заявив, що «потрібно налаштовуватися на те, що доведеться з нею вести важку боротьбу, шукати способи розділити її зсередини, домогтися того, чого ми не досягли в період Мінських угод» і що «ми повинні себе налаштовувати на дуже серйозне суперництво та змагання».

Ці висловлювання Затуліна варто згадати не лише в контексті зізнань підривної діяльності Кремля в Україні і до, і після 2014 року, а тому, що вони явно відображають злочинні наміри як мінімум одного з угруповань Кремля щодо подальших шляхів агресії проти України.

Схожі записи