Останні кілька днів «кримська» пропаганда агресора розповідає про чергові фейкові «Дні Криму у Вірменії» у Єревані.

Втім, попре відповідні потуги сумнозвісного Георгія Мурадова та його кураторів, ця «зовнішня акція» проходить за «накатаною схемою», коли основною «іноземною аудиторією» виступають російські «дипломати» місця перебування.

Так сталося і цього разу, оскільки «вірменську частину» заходів маріонетки агресора привезли до Єревану з собою, це були колаборанти на кшталт злочинного «першого заступника міністра економічного розвитку» із Сімферополя Анушаван Агаджаняна.

Вірменська влада традиційно ігнорувала це шоу, а з місцевої аудиторії «відзначився» хіба що очевидний виконавець російських спецслужб Айк Бабуханян, який раніше публічно пропонував «бомбити Анкару», а тепер очолив у Єревані проросійський «рух» «Сильна Вірменія з росією».

Ми вже писали про те, що наполегливе бажання Бабуханяна когось «побомбити» вірмени «чомусь» не оцінили, і його проросійська сила до вірменського парламенту не була обрана, після чого цей емісар Кремля активно взявся за організацію на російські рублі вуличних протестів проти «режиму Пашиняна».

Очевидно, що такі «єреванські друзі» роблять чергову поїздку «Мурадова та компанії» досить токсичною для вірменського офіціозу. Втім, пускаючи даних «лис у свій курник» Єреван робить досить серйозний прорахунок, оскільки очевидно, що окрім створення фейкової картинки «днів Криму» той же Мурадов явно використовує такі заходи для підживлення кремлівської агентури та участі у подальшому розхитуванні Кремлем крісла під тим самим Пашиняном.

Схожі записи