У соціальних мережах повідомляється, що ввечері 12 лютого в окупованому Сімферополі сталася масова бійка біля кальянної «Chill Avto», розташованої на вулиці Гоголя.

Якась «компанія у стилі мілітарі та балаклавах» зайшовши до закладу, придралася до розміщених на стіні, як антуражу, українських автомобільних номерів, причому відразу почала бити відвідувачів закладу «за підтримку України».

Більше того, нападаючі зажадали у присутніх «документи для перевірки», і «за непокору» пообіцяли відкрити вогонь зі зброї, всього ними було побито не менше чотирьох осіб.

Коментуючи цей характерний інцидент, сімферопольці пишуть про нападників у соціальних мережах про те, що це була «дешева відмазка з номерами», додаючи про осіб у балаклавах таке: «уявляєте якщо їм видадуть зброю як “самообороні”, що почнеться перевірки, тортури, насильство, розстріли».

На провокаційний коментар якогось колаборната про те, що начебто «українські номери» можуть «викликати агресію», кримчани вказали, що на дорогах півострова багато дорожніх знаків, поставлених до 2014 року.

Вони саркастично запропонували в соціальних мережах провокатору піти з цього приводу в підконтрольну агресору та близьку до злочинного Сергія Аксьонова «автодорожню корпорацію» «ВАД» росіян Валерія Абрамова та Віктора Перевалова, «та мутузити «директора», можете бути першим, потім розкажете, як минуло».

Загалом кількість бешкетів у закладах Сімферополя з боку учасників російської агресії, які прибувають з лінії фронту до окупованого Криму, зростає, про що ми вже неодноразово писали.

Схожі записи