Наша Асоціація вже розбирала пропагандистські анонси від кримських колаборантів щодо таких собі «кримських трибуналів», у вимірі їх юридичної та організаційної неправомірності, нікчемності та фейковості.

Втім, зараз виникла досить цікава версія «активізації» даних «говорючих голів» в окупованому Сімферополі, пов’язана з діяльністю колишнього сочинського прокурора з «лихих дев’яностих», а пізніше – генерального прокурора і міністра юстиції агресора Володимира Устинова.

Цей ветеран російської корупції беззмінно з 2008 року посідає місце представника президента агресора в Південному федеральному окрузі, чиї «повноваження» агресор злочинно «поширив» і на окупований Крим.

Серед іншого Устинов прославився фальсифікацією «розслідувань» терористичних актів та Волгодонську, загибелі підводного човна «Курськ», захоплення «Норд-Осту», а також він прямо курирував переслідування та «знежирення» олігархів Гусинського та Ходорковського.

Путін щороку спеціально та персонально «продовжує повноваження» пенсіонера Устинова, якому 25 лютого 2023 року буде вже 70 років. Очевидно, що Устинову тепер «терміново потрібен новий козир» для подальшого безбідного існування і себе, і свого сина Дмитра, зятя Ігоря Сєчина та «відповідального працівника» Кремля.

Тому саме Устинов зараз «терміново генерує ідеї» щодо нових злочинних «масштабних процесів» проти українських громадян, які планують фабрикувати у Ростові та окупованому Сімферополі у стилі попередніх масштабних сфальшованих ветераном російської прокурорської корупції «гучних справ».

Схожі записи