Раніше ми писали про “насичену біографію” севастопольського колаборанта Антона Тицького, який “підсидів” в окупованому Мелітополі Толмачова, протеже Михайла Развожаєва на злочинній “посаді заступника губернатора з внутрішньої політики”.
Тепер цей діяч з різнобічним і широким “особистим життям” влаштував собі “хвилинку слави”, підхоплену і “ключовими федеральними медіа”, з досить трагікомічного приводу.
Тицький на мелітопольському автовокзалі урочисто запустив “перший офіційний державний міжрегіональний автобусний маршрут Мелітополь – Джанкой”, заявивши, що для цього нібито “велику роботу проведено і росавтотрансом, і міністерством транспорту, і урядом області в цілому”.
Те, що на окупованій території даним маршрутом вже два роки бігають тісно пов’язані і з “владою”, і з організованою злочинністю маршрутки, та й те, що для банального запуску автобуса потрібні “урядові зусилля”, Тицького ніяк не бентежить.
Як “переваги” нового автобуса називається “ліцензія”, “наявність відеоспостереження” та передачу заздалегідь “на кордон” списку пасажирів, для “реагування співробітників наших держорганів”, тобто для банальної зручності карателів агресора.
Такі “додаткові послуги” пасажирам окупанти можуть поєднати і зі спробами “заборони” інших “авторитетних перевізників”.
Але, як показує раніше описана історія із загальновідомими бенефіціарами “Атлант-Сервіс”, якій з 2022 року публічно пропонує перевезення між окупованими частинами України, її підконтрольною територією, регіонами росії, країнами ЄС, Грузією, Туреччиною і так далі, навряд чи така “заборона” буде дотримуватися.
У цьому тіньовому бізнесі, очевидно афілійованому з непересічними структурами російських спецслужб, прокручуються надто серйозні кошти, під щільною “парасолькою” максимально високопосадовців у різних столицях.

Схожі записи