“Кримська” пропаганда агресора продовжує транслювати раніше розпочату командою злочинного “спікера” Володимира Константинова трагікомедію щодо “блокадних позовів”.
Наразі заявлено, що у фейковому “процесі” проти Кабміну України та “Укренерго” про так звану “компенсацію кримчанам за енергоблокаду” 25 жовтня пройде “перше засідання суду”.
Раніше подібні судилища окупанти влаштували за “водною блокадою”, а далі очікуються “фінансова”, “транспортна” та інші, в рамках широкої хворої фантазії антрепренерів даного шоу.
Оскільки дані “підбадьорливі новини” про чергове “блокадне” судилище нічого власне нового для населення не містять і сприймаються як фейк абсолютно всіма, в цьому ключі варто згадати хіба що появу сумнозвісного “головного позивача-блокадника” Юхима Фікса вже в новому амплуа, як “радника” того ж Костянтинова.
Також нагадаємо, що позиція в цьому шоу такої “третьої особи” як МЗС росії, яка раніше “відмовляла” в “судових імунітетах” Україні, серед іншого, за принципом взаємності полегшує стягнення російських активів у третіх країнах за позовами українських приватних осіб.
Адже, попре фейковість даних кримських судилищ, ключовими клоунами в них виступають цілком реальні російські дипломати, які цілком відповідають за свої слова і підписи.
Ну а поки що керчани саркастично цікавляться з приводу “одухотворної новини”, “а чи можна з міськадміністрації та комунальних служб отримати компенсацію за часту водоблокаду (особливо верхніх поверхів), громадськотранспортну блокаду, ліфтоблокаду… І ту саму горезвісну періодичну енергоблокаду, але місцевого розливу?”, натякаючи на нинішні постійні відключення світла у містах та селах півострова.

Схожі записи