Як випливає з “севастопольської преси”, тамтешній “департамент майнових і земельних відносин” вимагає від українського підприємства зі Знам’янки «Завод „Пуансон“» “розірвати укладений у 2011 році договір оренди земельної ділянки”.
Заявлено про нібито “борг за оренду землі у розмірі 276 тисяч рублів” за останні два роки; йдеться про 3 сотки землі в Качі на вулиці Нестерова, 9.
Тут примітні не стільки очікувані апетити окупантів, а діяльність згаданого “Пуансон”, формальним засновником якого є “директор-багатоверстатник” Сергій Ликін, із двома заведеними на нього підприємствами з Донецька, “Донвугілля” та “Торезький кар’єр”.
Як мінімум до 2014 року “Пуансон”, колись містоутворююче підприємство Знам’янки, контролював пансіонат “Море”, розташованому в тій же Качі, щоправда, Нестерова, 9а.
Також із севастопольських сайтів очевидно, що даний пансіонат працював без зупинки, включаючи і 2024 рік, а його “робочими контактами” були телефони місцевих ділків, які контролюють низку розважальних закладів.
Хто є зараз бенефіціаром для “Море” – питання досить цікаве, як і те, чи зібралися окупанти “віджимати” сам пансіонат або прилеглу до нього землю.

Схожі записи