Підконтрольні окупантам “кримські медіа” смакують чергову “душощипальну” провокацію російської розвідки, в рамках якої на окупований півострів прибув “Філіп де Дуван”, ще званий “Філіппом Борісовічем”. Заявляється, що цей суб’єкт є онуком “легендарного градоначальника Євпаторії Семена Дувана”, який свого часу мав мудрість виїхати з півострова до встановлення комуністичного режиму.
Чому “Філіпп Борісовіч” вважає за краще розповідати про “русскій мір” не повертаючись до Євпаторії з Франції – досить очовидно, та й те, що його “кримським зустрічаючим” минулого року був старий російський шпигун Георгій Мурадов – теж зрозуміло. Незрозуміло тільки як і навіщо “онук градоначальника” придбав французьке дворянство, або ж приставка “де” додана в його конспіративний псевдонім просто “для солідності”.
Цікава тут хіба що “командна робота” російської розвідки, коли описана нами раніше Олександра Деланнуа, яка стала “говорючою головою” в минулорічній провокації з “подарунком міській владі Євпаторії рояля від французької консерваторії”, була заявлена ​​і “помічницею” нинішнього “Філіппа Борісовіча”.
У цій історії “відповідаюча за Францію” євпаторійська агентура законспірована під “громадський рух “Штаб архітектора Генріха”, а також під тамтешніх церковників, включаючи протоієрея Георгія Куніцина.
Ці діячі “за підтримки однодумців у Франції” минулого року влаштували шоу із встановленням на 65-ту річницю смерті Семена Дувана, у південній стіні Свято-Іллінського храму в Євпаторії урни із землею, фактично викраденою з його могили на цвинтарі французького міста Больє-Сюр-Мер, що передувало першому візиту до Криму нинішнього “де Дувана”.

Схожі записи