Закінчення “виборчого процесу” в окупованому Севастополі призвело до досить характерного конфузу тамтешньої пропаганди, яка вирішила оспівати “кардинальні зміни” незаконних “законодавчих зборів”, де “з 24 депутатів попереднього скликання” залишилося “лише вісім людей”.
Реальні причини цього шоу ми давно описали: це карт-бланш від Кремля гауляйтеру Михайлу Розвожаєву на “формування збірної” від “єдиної росії” в ручному режимі, а також “самовідведення” клану Чалих та “знежирення” міських комуністів.
Але оскільки пропаганда вирішила ув’язати “нових осіб” не з реальністю, а з такою собі “політичною динамікою у суспільних настроях севастопольців”, вийшло традиційно трагікомічно.
Тамтешні “медіа” заявили, що “містяне ще не встигли познайомитися з новими особами законодавчих зборів” і що “депутати-новачки мають ще попрацювати над впізнаваністю”.
Як із цього приводу саркастично відзначили севастопольці, “цікаво виходить”, оскільки “вибирати ми якраз і мали відомих нам людей”, а “виходить, що ми навіть не знаємо людей”, яких нібито “обрали”, “і ось тільки тепер ми маємо дізнатися, хто вони такі”
Також щодо цих анонімних “депутатів” констатується: “навіщо їм боротися за симпатії, якщо їх і наступного разу так само “оберуть”?”, наголошуючи, що “депутатами” заявлені “нікому невідомі “нові севастопольці”, які абсолютно не становлять інтересів жителів міста”.
Також севастопольці пишуть, що на сайті фейкового “заксобрання” “у більш ніж половини новообраних навіть біографії досі не викладені – вони не дуже й хочуть бути пізнаваними”, констатуючи, що “чогось хорошого від цих “обранців” чекати немає ніякого сенсу”, ємно охарактеризувавши цей “клуб анонімних депутатів” як “шансон-парад”.

Схожі записи