“Кримська” пропаганда агресора вкотре вирішила розповісти населенню про “дружбу з Кубою”, заявивши про проведення в окупованому Сімферополі “виставки робіт студентів та круглого столу до Дня незалежності Куби”.
На цьому шоу були помічені президент російського товариства дружби з Кубою, заступник міністра фінансів агресора Олексій Лавров, його кримська “підлегла”, і з фінансів, і за “кубінською дружбою”, Ірина Ківіко, а також зігнані “студенти та викладачі Кримського інженерно-педагогічного університету”.
Втім, на цьому “святкуванні” вже традиційно не було жодного кубинця, навіть у вигляді “іноземного студента” чи “відеоконференції”.
Нагадаємо, що в січні старий російський шпигун Георгій Мурадов і також Ківіко і Яніна Павленко були завезені на Кубу “проїздом до Нікарагуа”, їм влаштували пару “фотографій на тлі” тамтешніх муніципальних чиновників.
Але скінчилася дана епопея нічим, обіцяного “договору про дружбу між Гаваною та Ялтою” так і не з’явилося. Тепер Ківіко обіцяє “договір про співпрацю” між тим же “інженерно-педагогічним університетом” та якимось “регіональним кубинським вузом”, втім, і дана провокація російської розвідки поки що далека від реалізації.

Схожі записи