Після резонансного замаху на Дональда Трампа 13 липня в Пенсільванії центральна російська пропаганда обмежилася досить сумним потоком свідомості, явно не маючи на руках оперативного плану, як, власне, “продати” цю подію населенню.
Нагадаємо, що ймовірно стріляв у Трампа в Батлері був застрелений під час замаху двадцятирічний Томас Метью Крукс з пенсильванського Бетел-Парку .
Федеральне бюро розслідувань та інші спецслужби США вже зазначили, що “іноземного сліду” в замаху вони не бачать, та й самі учасники передвиборчої боротьби після замаху зробили заяви, з яких випливає розуміння того, що стрілець справді міг бути екзальтованим фанатиком-одинаком.
На цьому фоні вирішив отримати “останній промінь слави” і злочинний “кримський сенатор” Сергій Цеков, який закликав “Вашингтон розглянути версію причетності українських спецслужб до замаху на Трампа”, оскільки нібито “Київ неодноразово дуже невтішно висловлювався щодо Трампа”.
Нагадаємо, що Цекова та його “соратницю” Ольгу Ковітіді Кремль вирішив прибрати на осінніх “місцевих виборах” з “ради федерації”, і саме в силу їх “непричесаного” і відвертого абсурдного публічного “потоку свідомості”, що породжується їхньою відвертою інтелектуальною обмеженістю та низькою загальною ерудицією, з чим Кремлю було “рішуче незрозуміло як бути”.
Буквально днями сам Цеков скаржився однодумцям, що його переведуть із добре оплачуваної кремлівської синекури до “кримської державної ради” на чисто номінального “заступника спікера”, де “зовсім нічого не заробиш”, а Ковітіді влаштувала просто епічний інформаційний хепенінг, назвавши всіх чоловіків, які відвідують спортзали, “відхиленням від норми”.
Тепер Цеков поставив кремлівську пропаганду в чергову дебільну ситуацію: або вони виступатимуть співучасниками глобального посміховиська, також заявляючи про “український слід у Пенсільванії”, і тим самим серйозно заважаючи “картковому будиночку” їхніх “американських друзів”. Або їм доведеться промовчати, залишаючи Цекова насолоджуватися своєю публічною ідіотією в гордій самоті.

Схожі записи