Як загальновідомо, масштабна російська агресія поставила світ перед питанням відновлення територіальної цілісності України, включаючи Крим як складову невідкладної протидії російському імперіалізму, мілітаризму та міжнародним злочинам Кремля. Також з 2022 року в третіх країнах «згасло» та «втратилася» більшість виконавців від російських спецслужб за всілякими злочинними провокаціями, пов’язаними з Кримом.

Намагаючись і надалі заперечувати реальність, пропаганда агресора провернула у вересні чергову провокацію «у форматі відеомосту Москва – Сімферополь» з презентацією «книги» про «міжнародні зв’язки» фейкової «республіки Крим», і виглядало це передбачувано максимально похмуро. У цьому ключі основному шоумену у вигляді похилого віку агента російських спецслужб Георгія Мурадова залишалося розмірковувати про режим Нікарагуа і лякати захопленням «скіфського золота» після неминучої передачі колекції Нідерландами Україні.

При цьому сам Мурадов публічно і вкотре визнав, що саме фіаско «російського Криму» стало злочинною причиною масштабної російської агресії і тим самим він знову наголосив на ролі і самого себе і кримських колаборантів як ключових співучасників у відповідному міжнародному злочині.

Схожі записи