Новий виток риторики Кремля щодо загроз як Україні, так і іншим країнам Східної Європи прогнозовано підхопили кримські колаборанти. Злочинний «спікер» Володимир Константинов вкотре «розродився» потоком зловмисних закликів до захоплення Львова та геноциду його населення, злочинно називаючи українців нібито «етнічною химерою» та «народом-смертником».

Так само злочинний «підлеглий» Константинова, «голова комітету держради з інформаційної політики, інформаційних технологій та зв’язку» Іван Манучаров заявив, що нібито «російський триколор майорить над Варшавою, Вільнюсом, Ригою та Таллінном».

Очевидно, що ця злочинна риторика є загальною частиною геноцидної пропаганди Кремля, і нездійсненність зазначених планів агресора ніяк не знижує потреби у належній оцінці висловлювань колаборантів саме як міжнародних злочинів.

Нагадаємо, що у червні експерти нашої Асоціації вже повідомляли на Нараді ОБСЄ про приклад регулярних нацистських висловлювань злочинного «кримського спікера» Володимира Константинова, у тому числі про розпалювання ним ненависті щодо німецьких євреїв та українців.

Схожі записи